مقایسه هایما S7 توربو پلاس با جک S5 فیس لیفت

فهرست مطالب


هایما s7 توربو پلاس و جک s5 فیس‌لیفت، دو کراس‌اوور (شاسی‌بلند ترکیبی) به‌روزرسانی‌شده مونتاژ داخل هستند که اخیرا از سوی کرمان موتور و ایران خودرو روانه بازار شده‌اند تا ضمن برطرف‌کردن نقایص مدل‌های قبلی، فروش بیشتری را برای شرکت‌های متبوع خود رقم بزنند و سود افزون‌تری را از این طریق روانه جیب تولیدکنندگان کنند.

مسلما این دو مدل، رقیبان سرسختی برای یکدیگر هستند و از همین رو، بهتر دیدیم که آن‌ها را رویاروی یکدیگر قرار دهیم تا به بررسی ویژگی‌ها و نقاط ضعف و قوت آن‌ها بپردازیم. لطفا در ادامه با مقاله مقایسه هایما S7 توربو پلاس با جک S5 فیس‌لیفت از سری مقالات مقایسه‌‎ای همراه مکانیک همراه باشید.

معرفی خودروها

هایما اس7

شرکت ایران خودرو، چند سال پیش مونتاژ هایما اس ۷ تنفس طبیعی و سپس مدل فیس‌لیفت اول آن مجهز به موتور توربوشارژ را آغاز کرد تا بدین ترتیب، اولین قدم‌های جدی خود را برای ورود به بازار پرطرف‌دار کراس‌اوورهای نه‌چندان گران‌قیمت برداشته باشد. استقبال از مدل توربو، بسیار بهتر از نمونه تنفس طبیعی بود و همین امر سبب شد تا تولید آن تداوم داشته باشد. در سال ۹۹، برای مدتی خبر توقف ساخت هایما اس ۷ توربو به گوش رسید؛ اما دیری نپایید که شرکت ایران خودرو از عرضه نسخه پلاس این محصول خبر داد‌.

البته متاسفانه s7 پلاس از لحاظ فنی یا ظاهری، تفاوت چندانی با نمونه پیشین ندارد؛ به‌ویژه که بسیاری گمان می‌کردند ایران خودرو قصد عرضه نسخه فیس‌لیفت این محصول را به بازار دارد؛ اما این‌طور نشد و صرفا برخی تغییرات مختصر ظاهری نظیر تغییر قاب آینه‌های جانبی به‌علاوه تحولات نه‌چندان چشم‌گیر درون کابین مانند اضافه‌شدن پنل کنترل تهویه لمسی، بر آن اعمال شد.

جک اس ۵ فیس‌لیفت، محصول سال ۲۰۱۵ است و قرار بود حدود ۶ سال پیش روانه بازار کشور شود که البته این اتفاق رخ نداد و حالا در سال ۱۴۰۰، کرمان موتور تصمیم گرفته است تا سال‌های گذشته را جبران کرده و جک s5 محبوب را از این به بعد با چهره جدید و البته پیشرانه متفاوت روانه بازار کند.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

این محصول علاوه بر تحولات جزئی ظاهری نظیر تغییر سپر و جلوپنجره، از لحاظ فنی نیز پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ سابق را کنار گذاشته است و در عوض، از یک موتور ۱.۵ لیتری توربو مجهز به سامانه تزریق مستقیم سوخت یا gdi بهره می‌برد. بدین ترتیب، ضمن کاهش وزن خودرو، شاهد ارتقای راندمان پیشرانه و مصرف سوخت آن خواهیم بود. هم‌چنین به دلیل بهره‌مندی از فناوری‌های جدید در این پیشرانه، علی‌رغم کاهش چشم‌گیر حجم، توان خروجی چندان کاهش نیافته است و از این بابت، مشکل چندانی برای هواداران این کراس‌اوور محبوب به وجود نخواهد آمد.

مقایسه طراحی 

همان‌طور که اشاره شد هایما اس ۷ توربو اتوماتیک پلاس از لحاظ طرح ظاهری با همان شمایل قبلی به بازار راه پیدا کرده است و مسلما به عنوان یک خودرو مدل ۲۰۱۳ در برابر محصولات جدید حرف چندانی برای گفتن ندارد و شمایل کلی این خودرو به سبک شاسی‌بلندهای کلاسیک طراحی شده و با توجه به عدم تنوع کافی این کلاس از خودروها در بازار کشور، باید گفت که هایما اس ۷ توانسته تا حد زیادی سلایق مشتریان ایرانی را با خود همراه سازد و در بازار از آن به عنوان خودرویی نسبتا خوش استایل یاد می‌شود.

در سمت دیگر اما چهره جک اس ۵ تا حد زیادی تغییر کرده و به دلیل بهره‌مندی از جلوپنجره جدید به همراه طراحی مجدد قاب مه شکن‌ها، نمایی تقریبا متفاوت از گذشته را در معرض دید قرار داده است. سایر نواحی بدنه جک s5 تغییر چندانی مشاهده نمی‌شود و همان سبک و سیاق گذشته را به نمایش می‌گذارد. تحولات چهره جک s5 شاید خیلی مورد پسند مشتریان و خریداران ایرانی واقع نشود؛ چرا که به نظر می‌رسد تغییرات جدید چهره جک اس ۵ فیس‌لیفت نه تنها منجر به زیبا و مهیج‌تر شدن ظاهر این خودرو نشده بلکه نمایی نسبتا نازیبا را برای بخش روبروی این خودرو پدید آورده است. البته شاید هم برخی مشتریان این نوع تغییرات را بیشتر بپسندند. به هر حال به نظر می‌رسد که هر دو محصول ظاهری نسبتا متعادل و متقارن را پیش روی خریداران قرار داده و بسته به سلیقه مشتریان هر یک می‌تواند اتومبیل زیباتر تلقی شود.

هایما اس7

از لحاظ طراحی داخلی هم باید گفت اوضاع چندان متفاوت نیست و هر دو خودرو از لحاظ سبک طراحی داشبورد و رودری ها تقریبا نمایی زیبا و متعادل، به سبک محصولات چند سال پیش هیوندای را ارائه می‌دهند. کیفیت متریال هایما اس ۷ بالاتر به نظر می‌رسد اما فضای آن به دلیل فاصله محوری کوچکتر، نسبت به جک s5 اندکی محدودتر احساس می‌شود.

با این حساب به نظر می‌رسد که کابین هر دو خودرو از ویژگی‌های مناسبی جهت دل ربودن از اقشار متوسط ایرانی بهره‌مند هستند و هرکدام به نوبه خود می‌توانند بسته به سلیقه شما زیبا و دلنشین‌تر به نظر برسند.

مقایسه فنی

موتور_هایما_اس7_توربو

هایما اس ۷ توربو پلاس از لحاظ فنی تغییری نسبت به گذشته نداشته است و با همان قوای قبل در خدمت کاربران خواهد بود. البته مصرف سوخت آن، حدود یک لیتر کاهش پیدا کرده است و از این نظر، با استانداردهای زیست‌محیطی و هم‌چنین توان مالی کاربران بیشتر تطبیق دارد. موتور ۱۷۹۵ سی‌سی توربوشارژ این خودرو، حدود ۱۷۰ اسب‌بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتن‌متر گشتاور را از طریق یک گیربکس ۶ دنده اتوماتیک به سمت محور جلو ارسال می‌کند و شتاب صفرتاصد این خودرو ۱۵۴۵ کیلوگرمی را به رقم حدود ۱۰.۵ ثانیه می‌رساند. میانگین مصرف سوخت آن نیز معادل 8.6 در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حداکثر سرعت این خودرو به ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

 در سمت دیگر، جک اس ۵ به پیشرانه ۱۴۹۹ سی‌سی توربوشارژر است که توان 171 اسب‌بخار و گشتاور 251 نیوتن‌متر را ارائه می‌دهد و آن را توسط گیربکس شش‌سرعته اتوماتیک دو کلاچه به سمت محور جلو ارسال می‌کند. متاسفانه اطلاعات رسمی از سوی کرمان موتور پیرامون شتاب و مصرف سوخت جک s5 جدید منتشر نشده است؛ اما انتظار می‌رود شتابی تقریبا کندتر از هایما اس ۷ توربو را از این خودرو شاهد باشیم؛ زیرا شتاب صفرتاصد نسخه قبلی جک اس ۵ اتوماتیک معادل ۱۱.۷ ثانیه بود و در حال حاضر هم انتظار داریم چابکی نسخه فیس‌لیفت به همین حدود برسد. در مورد مصرف سوخت نیز احتمالا با توجه به کاهش حجم موتور و افزایش راندمان پیشرانه، گمان می‌رود جک s5 فیس‌لیفت در سیکل ترکیبی، حدود ۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر مصرف کند.

با این حساب، به نظر می‌رسد هر دو خودرو از لحاظ فنی تقریبا عملکردی مشابه را ارائه دهند؛ اما با این حال به دلیل تکنولوژی بالاتر موتور جک s5 و هم‌چنین بیشینه سرعتی بیشتر آن، با اختلاف اندکی می‌توان محصول کرمان موتور را برنده رقابت فنی با هایما اس ۷ توربو پلاس دانست.

هایما اس 7 توربو پلاس

جک s5 فیس‌لیفت

مدل خودرو

چهارسیلندر توربوشارژ

چهارسیلندر توربوشارژ

پیشرانه

1795 سی‌سی

1499 سی‌سی

حجم موتور

170 اسب‌بخار در 5500 دور در دقیقه

171 اسب‌بخار در دور موتور 5500 دور در دقیقه

حداکثر قدرت

230 نیوتن‌متر در 4500 دور در دقیقه

251 نیوتن‌متر در دور موتور 1500 الی 4500 دور در دقیقه

حداکثر گشتاور

6 دنده اتوماتیک

شش‌سرعته اتوماتیک دوکلاچه 

گیربکس

8.6 لیتر در هر صد کیلومتر

7.5 -8 (تقریبی) لیتر در هر صد کیلومتر

مصرف سوخت (ترکیبی)

10.5 ثانیه

11.5 ثانیه (تقریبی)

شتاب صفرتاصد

170 کیلومتر در ساعت

190 کیلومتر برساعت

حداکثر سرعت

مقایسه امکانات رفاهی

در حوزه تجهیزات و آپشن‌های رفاهی هر دو خودرو، تقریبا رویه گذشته را در پیش گرفته و همان امکانات قبلی را ارائه می‌دهند. با این تفاوت که جک اس ۵ فیس‌لیفت، کمبود کروزکنترل و دی‌لایت را جبران کرده و به‌همراه این دو مورد پا به میدان گذاشته است تا دیگر فقدان آن‌ها، موجب انتقاد کاربران نشود.

 لیست امکانات رفاهی هر دو خودرو، تجهیزات مشابهی را نمایش می‌دهد و باید گفت که از این جهت، هر دو رقیب در یک سطح متقاعدکننده ظاهر شده‌اند؛ با این وجود، هایما از دوربین‌های جانبی و ۳۶۰ درجه سود می‌برد که در محصول جک یافت نمی‌شود و در عوض، jac s5 نیز از ترمز پارک برقی و سنسور پارک جلو بهره‌مند است. با مطالعه جدول زیر، به جزئیات آپشن‌های رفاهی این شاسی‌بلندهای شهری بیشتر پی خواهد بود.

جک s5 فیس جدید

هایما اس 7 توربو پلاس

تجهیزات

روشن‌شدن اتوماتیک چراغ‌های جلو، چراغ‌های مه‌شکن جلو و عقب، چراغ‌های عقب LED، تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو، چراغ راهنما روی آینه، دارای دیمر (تنظیم‌كننده نور صفحه كیلومتر)، دی‌لایت، چراغ مشایعت

چراغ‌هاي مه‌شكن جلو و عقب، چراغ روز LED، چراغ نقشه‌خوان جلو و عقب، تنظيم ارتفاع چراغ‌هاي جلو از داخل، چراغ داشبورد

چراغ

سیستم پخش MP5 با ورودی IPOD،USB و AUX بلوتوث + GPS دارای 6 بلندگو

صفحه كليد لمسي 8 اينچي، پخش فايلهاي MP5 داراي پورت AUX،USB و GPS، كارت SD و بلوتوث، 4 عدد بلندگو و 2 عدد تيوتر

سامانه مولتی‌مدیا

دارای نمایش‌گر

نمایش‌گر 8 اینچی لمسی

صفحه نمایش

حس‌گر پارک جلو وعقب و فشار باد تایر

حس‌گر پارک عقب و فشار باد تایر

سیستم هشداردهنده

225/55R18

235/65R17

رینگ‌ها

آینه‌های جانبی با تنظیم الکتریکی و گرم‌کن

آينه‌هاي جانبي برقي تاشونده كامل، گرم‌كن‌دار داراي راهنما،‌ آينه وسط ضد انعكاس نور، آينه وسط با قابليت نمايش فاصله عقب تا مانع، آينه وسط با قابليت نمايش ميزان باد لاستيك (TPMS)

آینه

تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه در ردیف جلو

تهویه اتوماتیک

تهویه مطبوع

صندلی چرمی، پوشش چرمی، تنظیم ارتفاع صندلی راننده، تظیم برقی صندلی راننده، مموری صندلی راننده، مجهز به گرم‌كن صندلی‌های جلو

صندلي راننده 8 حركته برقي گرمكن دار و صندلي شاگرد 4 حركته دستي

صندلی

شیشه‌بالابر برقی، گرم‌کن جلو

شيشه‌بالابر برقي جلو و عقب، شيشه عقب و شيشه‌هاي جانبي عقب دودي

شیشه

استارت بدون کلید- دوربین عقب سانروف ، سنسور باران، فرمان برقی، آنتن شیشه‌ای، کروزکنترل

چراغ نقشه‌خوان جلو و عقب، كامپيوتر سفري (نمايش‌گر پيمايش خودرو و مصرف سوخت)، برف‌پاك‌كن شيشه عقب، پشت‌سري نرم جهت محافظت از سر و گردن، كنسول مياني جلو و عقب، جاليواني جلو و عقب، سنسور نور و باران، دكمه روشن و خاموش و ورود بدون كليد، كروزكنترل، سانروف برقي، اسپويلر، دوربین 360

سایر امکانات

مقایسه ایمنی

با نگاهی به سوابق آزمون‌های ایمنی‌سنجی این دو خودرو، می‌توان فهمید که جک s5 پنج ستاره ایمنی موسسه CNCAP چین را در کارنامه خود ثبت کرده؛ در حالی که هایما s7، هیچ یک از آزمون‌های موسسات معتبر را پشت سر نگذاشته است. تجهیزات ایمنی خودروها، در یک سطح است؛ با این تفاوت که جک اس ۵، فاقد سیستم کنترل کشش است؛ اما در مقابل، از سامانه کنترل سرعت در سرازیری سود می‌برد. وجود پشت‌سری فعال و کمربند ایمنی پیش کشنده نیز از دیگر مزیت‌های s5 به شمار می‌روند؛ بنابراین، ظاهراً باید در این بین به امنیت جک اس ۵ بیشتر اعتماد کرد!

جک اس 5 فیس‌لیفت

هایما s7 توربو پلاس

تجهیزات

قفل ایمنی كودك، مجهز به سیستم ایزوفیکس، سیستم ضدسرقت، ورود بدون کلید

قفل مركزي، قطع خودكار سوخت هنگام تصادف، بازشدن خودكار قفل درب‌ها هنگام تصادف، اخطار سرعت بالا، اخطار بازبودن درب‌ها، اخطار بازبودن كمربند، امكان خروج از صندوق عقب در مواقع اضطراري، قفل كودك درب هاي عقب، سيستم ضدسرقت (ايموبلايزر)، كمربندهاي پيش‌كشنده جلو با امكان تنظيم ارتفاع، كمربندهاي ايمني سه‌نقطه‌اي عقب، ايزوفيكس

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

 

کیسه‌هوای راننده و سرنشین جلو+ كیسه‌هوای جانبی جلو (4 عدد)

4 عدد کیسه‌هوا برای راننده و سرنشین

کیسه هوا

سیستم ترمز ضد قفل ABS، سیستم ترمز كمكی هیدرولیكی HBA، سیستم توزیع الكترونیكی نیروی ترمز EBD، سیستم پایداری الكترونیكی ESC، سیستم كنترل سرعت خودرو در سرپایینی HDC، سیستم كنترل ایستایی در سربالایی HAC، ترمز پارك برقی EPB

ترمزديسكي جلو و عقب، سيستم ترمز ضدقفل (EBD+ABS)، سيستم كمك در سربالايي (HSA)، سيستم كنترل پايداري الكتريكي (ESP)، سيستم كنترل كشش (TCS)

سیستم ترمز و پایداری

مقایسه تجربه رانندگی

هایما s7 پلاس و جک s5 نیوفیس، هر دو حس سوارشدن بر یک شاسی‌بلند را تا حد زیادی به راننده انتقال می‌دهند. اصول ارگونومی در طراحی کابین‌ها، تقریبا به‌خوبی رعایت شده است و راننده به ادوات موردنیاز خود دسترسی مناسبی دارد. صندلی‌های هایما کمی نرم‌تر احساس می‌شوند و طی مسافرت‌های طولانی، راحتی مناسبی را برای کاربران فراهم می‌آورد. در بحث شتاب و چالاکی، هر دو خودرو عملکرد تقریبا بهتری نسبت به سایر حریفان موجود در بازار کشور ارائه می‌دهند و از این لحاظ، می‌توانند مشتریان جوان‌تر را نیز تا حدی راضی نگاه دارند؛ با این حال، haima s7 plus چابکی بیشتری را ارائه می‌دهد و خودرویی نسبتا سریع‌تر احساس می‌شود که البته با توجه به حجم بالاتر پیشرانه و عملکرد دقیق‌ گیربکس، این امر خیلی غیرمنتظره نیست.

یکی از مهم‌ترین معیارهای مورد سنجش در بحث لذت رانندگی، میزان نرمی سیستم تعلیق است که این مورد در هایما بیشتر از جک اس ۵ به چشم می‌آید و ضربات کمتری درون کابین آن به سرنشینان وارد خواهد شد که درنتیجه، رفاه آن‌ها را طی حضور درون کابین هایما بیشتر خواهد کرد. سیستم تعلیق جک نیز تا حد امکان از ورود ضربات به کابین جلوگیری می‌کند؛ اما میزان نرمی آن به اندازه s7 توربو پلاس نیست. با این وجود، به دلیل اسپرت‌تر بودن سیستم تعلیق، پایداری و تعادل جک هنگام عبور پرشتاب از مسیرهای مارپیچ و منحنی‌شکل، اندکی بیشتر از حریف خواهد بود؛ هرچند که هر دو خودرو از این جهت چندان مطمئن عمل نمی‌کنند.

 

مقایسه شرایط بازار

در هنگام نگارش این مقاله، هنوز مدل‌های به‌روزرسانی‌شده هایما اس ۷ توربو و جک اس ۵ روانه بازار نشده‌اند؛ درنتیجه، نمی‌توان آن‌ها را از لحاظ رونق خریدوفروش به طور دقیق بررسی کرد؛ اما اگر نگاهی به سابقه مدل‌های قبلی این محصولات بیندازیم، می‌بینیم که هم محصول ایران خودرو و هم کراس‌اوور کرمان موتور، از وضعیتی نسبتا مطلوب در بازار کشور برخوردار هستند و هر دو مورد هواداران نسبتا پرشماری را حول خود گرد آورده‌اند و رونق معاملات آن‌ها نسبت به بسیاری از تولیدات دیگر، در شرایط مطلوب‌تری است.

 با این حال در شرایط فعلی، شاید اوضاع اندکی متفاوت به نظر برسد؛ چراکه به‌تدریج شاهد ورود کراس‌اوورهای جدیدتر چینی به محدوده قیمتی این خودروها هستیم که با توجه به طراحی قدیمی‌تر دو محصول مورد نظر، شاید برخی از مشتریان ترجیح دهند دیگر به سراغ آن‌ها نروند و تولیدات جدیدتر با طراحی به‌روز و فضای داخلی لوکس‌تر را خریداری کنند. باید منتظر ماند و دید که این دو محصول نسبتاً قدیمی به‌روزرسانی‌شده، تا چه حد می‌توانند در شرایط فعلی بازار کشور به‌ویژه پس از رفع تحریم‌ها و ورود محصولات متنوع، رونق معاملات گذشته را حفظ کنند و بازار خریدوفروش خود را هم‌چنان گرم نگه دارند.

 

جمع‌بندی

هر یک از این دو خودرو، می‌توانند جذابیت‌های زیادی برای مشتریان داشته باشند؛ به عنوان مثال، جک s5 فیس‌لیفت، ظاهری نسبتاً اسپرت‌تر را از خود به نمایش می‌گذارد، از مصرف سوخت پایین‌تری سود می‌برد و فضای کابین قابل‌قبولی را ارائه می‌دهد. از لحاظ ایمنی نیز با توجه به دریافت ۵ ستاره ایمنی از موسسه C-NCAP، وضعیت بهتری نسبت به حریف خود دارد. هم‌چنین بهره‌مندی از سامانه پاشش سوخت gdi، یکی دیگر از مزیت‌های اس ۵ فیس‌لیفت در برابر محصول ایران خودرو به شمار می‌رود که راندمان بالاتر و مصرف سوخت پایین‌تر را نتیجه خواهد داد.

در سوی دیگر، آسایش سواری هایما اندکی بهتر است و کیفیت کابین آن نیز بالاتر از اس ۵ برآورد می‌شود. از لحاظ قطعات یدکی نیز با توجه به حضور چندین‌ساله هایما اس ۷ توربو در بازار با پیشرانه ۱.۸ لیتری، دردسر کمتری برای مالک خودرو نسبت به جک اس ۵ فیس‌لیفت با پیشرانه جدید 1.5 لیتری به وجود خواهد آمد. درمجموع و با توجه به همه این تفاسیر، به نظر می‌رسد که اوضاع جک s5 فیس‌لیفت، اندکی نسبت به حریف بهتر باشد و احتمالا می‌تواند برنده رقابت با هایما اس ۷ پلاس باشد. برای اطلاع از قیمت هایما S7 توربو پلاس و قیمت جک S5 اتوماتیک – فیس جدید کلیک کنید.

اگر نظر شما متفاوت با نتیجه این رقابت است، می‌توانید تجربیات خود را در بخش نظرات با ما و سایر مخاطبان همراه مکانیک به اشتراک بگذارید.

بیشتر بخوانید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
16 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
عادل
1402-10-22 14:09

شتاب جک اس۵ نیوفیس ۱۰ ثانیه هست و حتی در برخی تست ها زیر ۱۰ ثانیه. سرعت و قدرت و گشتاور جک اس۵ نیوفیس هم بهتر از هایما اس۷ پلاس هست.فضای سر برای سرنشین عقب در جک اس۵ برای یه نفر با دو متر قد هم مناسبه ولی در هایما اس۷ پلاس وقتی در صندلی عقب یه نفر با قد۱۸۵ بشینه سرش به سقف میخوره.

مریلاا
1402-08-21 23:59

یه نکته دیگه هایما از بیرون بزرگتر هست ولی داخلش که میشینی فضاش کوچکتر از جک هست از طرفی رینگ هاش یزره بزرگتر از جک هست خلاصه هر کدوم یه جیزی دارن

مریلاا
1402-08-21 23:56

سلام من برای عروسی یه هایما s7 پلاس مدل ۹۹ اجاره کردم شوهر خالم جکs5نیو تازه خریده بود تو محوطه تالار یکی دوساعت باهشون تست کردیم قیافه خودرو سلیقه ای هر دو خوبن هایما یزره ارتفاع بلند تر داره و و صفحه لمسیش از لمسی جک بزرگتره ولی جک سواری خیلی خوبه یعنی قشنگ تفاوت رو احساس میکنی شتابش جوری هست که میکنه تو سربالایی چند بار امتحان کردم خیلی فرق داره قطعا سال دیگه تو بازار جک نیو قیمتش بیشتر از هایما میشه تو بازار در موارد دیگه زیاد باهم تفاوت ندارند ولی خود من باشم بخاطر شتاب و… بیشتر »

یاسر کریمی
1402-07-25 11:35

اون دوستای که از جک تعریف میکنند قطعا تا حالا هایما سوار نشدن .جک بشدت چرخهای عقب میکوبه مثل نیسان آبی.هایما از همه نظر از جک بهتره وبازار بهتری از جک داره .با تشکر.

مریلاا
1402-08-21 23:57
پاسخ به  یاسر کریمی

آقا

عرشیا
1401-12-25 01:08

سلام
ما یک جک s5 مشکی ۱۴۰۱ داریم و تصمیم گرفتیم هایما پلاس بخریم که رفتیم نمایشگاه و یک هایما از نزدیک دیدیم:
کیفیت افتضاح
صندلی ها مخملی و کمی چرم
مونتاژ ضعیف
حتی چراغ روی دسته دنده در هنگام تعويض دنده روشن نمی‌شد!
فضای کوچکتر
و در سرعت زیاد تر صدای باد داخل کابین می آمد برای همین همان جک را نگه داشتیم و الان هم بعد چند هزار کارکرد کاملا راضی هستیم
با تشکر

فرید حسانی حقیقی
1400-06-19 17:58
امتیاز دهی :
     

جک از همه نظر بهتر از هایما هست هم از لحاظ شتاب هم از لحاظ رانندگی و هندلینگ امکاناتش ترمز دستی برقی داره که اون نداره تنها مشکل جک نداشتن کروز و دیولایت بود که تو مدل جدیدش رفع شده موتورشم جدیدتر و بهتره مثل ماشینهای روز دنیا سیستم پاشش مستقیم

رضاییان
1401-11-26 18:17

زرشک. فقط یک گیربکس هایما که متعلق به کارخانه پاور تک کره جنوبی هست می ارزه به لگن سازی جُـــک

مریلاا
1402-08-22 00:00
پاسخ به  رضاییان

کیفیت سواری چی پس ؟

پیمان
1400-03-18 23:23

اس فایو فیس لیف شتاب زیر هشت ثانیه داره و پیج رسمی کرمان موتور این رو گذاشته حالا یکی‌میاد مقاله مینویسه که هایما سریعتره والله توی درگ‌رسمی‌خودرو بانک بازم هایما و جک تقریبا پا به پا بودن از طرفی هایما از نظر ایمنی تست تصادف نشده یا یه تست تصادف غیر رسمی داره ولی جک اس ۵ هم تو چین هم تو اسپانیا تست تصادف شده و ایمنی در تصادف اون با ۵ ستاره تایید شده

مهدي
1400-03-16 17:40

با سلام من هر دو ماشين را دارم وبدون هيج طرفي از جك s5بسيار راضي هستم بسيار راحت وقدر ت مند هست باب جاده وبا فرمان بسيار خوش دست البته جك s5 2000 منظورم هست

دنیرو
1401-06-17 00:24
پاسخ به  مهدي

کاملا موافقم ۵سال جکی رو دارم عالی

علی
1400-03-16 12:26

یک نکته مهم دیگر اینکه هایما دارای ۵ ستاره کیفیت در اداره استاندارد ایران است ولی جک دارای سه ستاره است

دنیرو
1401-06-17 00:22
پاسخ به  علی

هایما جالب نیست جکی به چیز دیگه است

علی
1400-03-16 11:01

با تشکر کرمان موتور بیشتر سعی دارد با بالابردن قیمت کارخانه قیمت جک رو در بازار بالاتر از هایما ببرد در حالی که در بازار آزاد همیشه هایما قیمت بالاتری دارد یعنی طرفداران بیشتری دارد نویسنده اشاره به فضای بزرگتر داخل اتاق هایما نکرد .و نکته بعدی اینکه ارتفاع بلندتر هایما که زیبای برای سرنشینان دارد هم نشده .و یک نکته مهمتر داخل جک سرنشینان احساس فضای دلگیر و خفه ای رو به آنها منتقل می کند در حالی که هایما دلنشین تر از جک است و در آخر نویسنده اشاره ای به دو کلاجه بودن جک که از نوع… بیشتر »

مریلاا
1402-08-22 00:04
پاسخ به  علی

کلا اشتباه نوشتی این مقایسه جک نیو فیسه
کجا فضای داخل جک کوچکتره اصلا این دوتا رو نشستی
کجا دوکلاچه خشکه دوکلا چه تر هست
چرا اطلاعات غلط میدی ؟
اتفاقا متن متمایل به هایما بود چون شتاب و قدرت کندن و ترمز جک خیلی بیشتر از هاینا هست دیگه یچی بگو بگنجه