در این مطلب نگاهی به بهترین خودروهای 300 میلیون تومانی بازار کشور از نظر پیشرانه و مشخصات فنی خواهیم داشت که در رنج قیمتی خود، گزینههای مناسبی برای خرید محسوب میشوند.
هر چند خرید برخی از آنها برای مشتری با چالش همراه خواهد بود. علاوه بر آن باید خاطرنشان کرد لیست ارایه شده کاملا قطعی نیست و امکان دارد برخی مشتریان ترجیح دهند با این مبلغ، خودروهای وارداتی مسن را خریداری کنند. با ما همراه باشید تا بهترین خودروهای 300 میلیون تومانی از نظر پیشرانه و مشخصات فنی را مورد بررسی قرار دهیم.
نوع خودرو | قیمت امروز خودرو (تومان) |
---|---|
رنو ساندرو، مدل 1395، اتوماتیک، بدنه سفید، بدون رنگ، کارکرد 52 هزار کیلومتر | 300.000.000 |
سیتروئن C5، مدل 2007، بدنه سرمهای، دو لکه رنگ، کارکرد 185 هزار کیلومتر | 280.000.000 |
برلیانس H330 1.65، اتوماتیک، مدل 1397 ، بدنه مشکی، بدون رنگ، کارکرد 75 هزار کیلومتر | 295.000.000 |
رنو سیمبل PE، مدل 2016، بدنه قرمز، یک لکه رنگ، کارکرد 50 هزار کیلومتر | 315.000.000 |
جک J5، مدل 1396، اتوماتیک، بدنه سفید یک لکه رنگ، کارکرد 46 هزار کیلومتر | 300.000.000 |
رنو ساندرو
رنو ساندرو، نخستین گزینه در لیست بهترین خودروهای 300 میلیونی از نظر مشخصات فنی است. دوام فنی بالا و استهلاک اندک از جمله مزایای ثابت شده رنو ساندرو هستند، علاوهبر آن نسبت قدرت به وزن این خودرو نیز در مقایسه با سایر خودروهای همرده مناسب است و توانایی فنی مناسبی را از خود به نمایش میگذارد.
هماکنون با بودجهای در حدود 300 میلیون تومان، قادر هستید تا نسخههای کارکرده رنو ساندرو را در دو تیپ دندهای و اتوماتیک خریداری کنید. نسخههای اتوماتیک ساخت سال 1395 و نسخههای دندهای ساخت سال 1397 و 1396 با این بودجه در سبد خرید شما جای خواهند گرفت.
سیتروئن C5
دهه هشتاد خورشیدی دوران طلایی صنعت خودروسازی ایران بود و اکنون با بودجهای کمتر از 300 میلیون تومان، قادر هستید تا یکی از بهترین خودروهای مونتاژی سالهای نه چندان دور سایپا را خریداری کنید که عملکرد فنی مطلوبی را از خود به نمایش میگذارد. نسخههای قبل از فیس لیفت سیتروئن C5 که در فاصله سالهای 2006 تا 2008 به تولید رسیدهاند، یکی از بهترین گزینههای خرید در بین خودروهای کمتر از 300 میلیون تومان برای افرادی هستند که به دنبال خودرویی با عملکرد فنی مطلوب میگردند.
[hm_sell_form_inline]
سیتروئن C5در زمان تولید رقیب هیوندای سوناتا و کیا اپتیما محسوب میشد که به واسطه پیشرانه ضعیفتر، چندان مورد توجه مشتریان قرار نگرفت، اما همین پیشرانه ضعیف در بین رقبای همقیمت قدرتمند محسوب میشود. موتور دو لیتری تنفس طبیعی با 140 اسببخار قدرت و گیربکس چهار سرعته اتوماتیک، مشخصات فنی سیتروئن C5را تشکیل میدهند که برای یک سدان خانوادگی کافی به نظر میرسد. تنها نکته منفی سیتروئن C5برای خریدار، دسترسی دشوار به قطعات یدکی و خدمات فنی است که نگهداری از این خودرو را با دردسر همراه میکند.
برلیانسH330 ، 1.65 اتوماتیک
خانواده محصولات H300 برلیانس یکی از پرفروشترین خودروهای چینی ایران طی چند سال اخیر بودهاند. برلیانس H330 عضو سدان این خانواده است که نسبت به مدلهای هاچبک و هاچبک کراس توجهات بیشتری را در زمان تولید به خود جلب کرد و اکنون یکی از گزینههای موجود در لیست بهترین خودروهای 300 میلیون تومانی از نظر پیشرانه و مشخصات فنی قرار دارد.
با بودجهای در حدود سیصد میلیون تومان، قادر هستید تا نمونههای اتوماتیک کارکرده از برلیانسH330 را با موتور قویتر 1.65 لیتری خریداری کنید. پیشرانه 1.65 لیتری با قدرت 114 اسببخار و گیربکس چهار سرعته بهبود یافته در برلیانسH330 عملکرد مناسبی را از خود به نمایش میگذارند و این خودرو نسبت به اکثر محصولات داخلی عملکرد فنی مناسبتری دارد.
رنو سیمبل
نسل دوم رنو لوگان یا همان تندر 90 نیز یکی از خودروهایی است که مشخصات فنی رضایتبخشی دارد و علاوه برآن با قیمت 300 میلیون تومان قابل خریداری است. رنو سیمبل در دو تیپ PE و LE وارد بازار ایران شد که تیپ LE نسخه کامل آن محسوب میشود. پیشرانه و مشخصات فنی سیمبل و تندر 90 مشابهتهای بسیاری دارند اما در برخی زمینهها رنو سیمبل بهبود یافته است.
رنو سیمبل نسبت به رنو تندر 90 چهره زیباتری دارد و علاوه برآن به امکانات بیشتری مجهز است. فرمان مجهز به دکمههای کنترلی، نمایشگر سیستم چندرسانهای، تهویه اتوماتیک و افزایش ایمنی برخی از تغییرات سیمبل در مقایسه با تندر 90 هستند. به علت قیمتگذاری غیررقابتی از رنو سیمبل در بازار ایران استقبال نشد اما اکنون نمونههای کارکرده این خودرو در سطح قیمتی برابری با رنو تندر 90 قرار دارند و گزینه خرید مطلوبی محسوب میشوند.
جک J5 اتوماتیک
سدان محبوب چینی یعنی جک J5 اتوماتیک آخرین گزینه موجود در لیست بهترین خودروهای 300 میلیون تومانی از نظر پیشرانه و مشخصات فنی را به خود اختصاص داده است. در شرایطی که اکثر خودروهای چینی اقتصادی به پیشرانههای 1.5 لیتری مجهز هستند، جک J5 اتوماتیک با دارا بودن موتور 1.8 لیتری میتسوبیشی قادر است تا علاوه بر خودروهای چینی و ایرانی خودروهای کرهای مسن را نیز به چالش بکشد. جعبه دنده چهار سرعته اتوماتیک این خودرو نیز عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش میگذارد و لذت رانندگی بهتری را نسبت به گیربکسهای اقتصادی CVT برای راننده فراهم میکند.
اکنون با بودجهای بین 200 الی 300 میلیون تومان، قادر هستید تا نسخههای کارکرده جک J5 اتوماتیک را خریداری کنید. این خودرو چهره جذابی دارد، به امکانات رفاهی مناسبی مجهز است، موتور و گیربکس آن عملکرد قابل قبولی را به نمایش میگذارند و به واسطه محبوبیت در بازار، به راحتی فروخته میشود. جک J5 اتوماتیک در بازه زمانی طولانی توسط کرمان موتور تولید و عرضه شده و به همین دلیل برای یافتن قطعات یدکی آن دچار دردسر نخواهید شد.
سخن پایانی، اقتصادیهای نه چندان پرشتاب!
تمامی خودروهای یاد شده در لیست با معیارهای جهانی، محصولاتی اقتصادی یا متوسط به شمار میروند و حتی میتوان برخی از آنها نظیر سیتروئن C5 را از مد افتاده توصیف کرد. با این وجود آنقدر بازار کشورمان از خودروهای کند و کمشتاب اشباع شده که همین خودروهای اقتصادی و از رده خارج نیز برای مشتری ایرانی قوی و پرشتاب تلقی میشوند. شکی نیست که علاقه به خرید خودروهای مدرن با پیشرانههای حجیم و قدرتمند در وجود بسیاری از مشتریان ایرانی وجود دارد اما شرایط به گونهای برای آنها پیش رفته که ناچار هستند به خرید چند خودرو فرانسوی قدیمی یا چینیهای اتوماتیک دلخوش باشند.
بیشتر بخوانید:
درود..برلیانسH330اتوماتیک باموتر1650ازهمه بهتراست