بهترین خودروها از نظر پیشرانه و مشخصات فنی با بودجه 700 میلیون تومانی

فهرست مطالب


امروزه در بازار خودرو کشور، یافتن خودروهایی که به پیشرانه‌های حجیم و قدرتمندی مجهز باشند کار چندان آسانی نیست. در کشور ما این مساله از سال‌ها پیش با وضع قانون ممنوعیت واردات خودروهایی با حجم موتور بیش از 2500 سی سی شکل پیدا کرد و تا به امروز نیز ادامه داشته است.

از سوی دیگر خودروسازان داخلی نیز تلاش چندانی را در زمینه تولید خودروهای قابل قبول از نظر مشخصات فنی انجام نداده‌اند و اکنون خودروهای چینی با پیشرانه‌های 1.5 لیتری بازار کشورمان را احاطه کرده‌اند. در چنین شرایطی یافتن خودروهایی که مشخصات فنی قابل قبولی داشته باشند، بیش از همیشه دشوار شده است.

با این وجود هم‌اکنون در بازه قیمتی هفتصد میلیون تومان با اندکی جستجو می‌توان خودروهایی را یافت که از نظر مشخصات فنی راضی‌کننده ظاهر می‌شوند. این خودروها عبارتند از هیوندای سوناتا YF، پژو 2008، مزدا 3 جدید، کیا سراتو YD، هوندا سیویک و سوزوکی گرند ویتارا فیس لیفت. همان‌طور که متوجه شده‌اید، تمامی این خودروها یا خارجی‌های مونتاژ داخل هستند یا به صورت وارداتی در بازار کشورمان حضور یافته‌اند و هیچ خودرو چینی بین آن‌ها مشاهده نمی‌شود.

شاید بتوان گفت تنها اتومبیل چینی در این بازه قیمتی که از نظر مشخصات فنی رضایت بخش ظاهر می‌شود، هایما S7 توربوشارژر است که البته توان و گشتاور پیشرانه به واسطه وزن زیاد خودرو هدر رفته است. در ادامه نگاهی به بهترین خودروها از نظر پیشرانه و مشخصات فنی با بودجه 700 میلیون تومانی خواهیم پرداخت و این اتومبیل‌های رضایت‌بخش را مورد بررسی قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.

هیوندای سوناتا YF مدل 2012

سوناتا

سال‌های میانی دهه هشتاد خورشیدی، دوران آشنایی ایرانیان با هیوندای سوناتا بود که در نسل پنجم و به صورت وارداتی به بازار کشورمان عرضه شده بود. این حضور بعدها با نسل ششم موسوم به هیوندای سوناتا YF ادامه یافت. این نسل درگیر قوانین دست و پا گیر واردات شده بود و به همین دلیل به جای موتورهای شش سیلندر از موتور چهار سیلندر بهره می‌برد، با این حال همچنان از نظر مشخصات فنی در سطحی قابل قبول ظاهر شد.

[hm_sell_form_inline]

مشتریان ایرانی اکنون با بودجه‌ای در حدود هفتصد میلیون تومان، قادر به خرید نسخه‌های کارکرده هیوندای سوناتا YF با مدل 2012 هستند. این خودرو به پیشرانه 2.4 لیتری تنفس طبیعی با 176 اسب‌بخار قدرت و 229 نیوتن‌متر گشتاور مجهز است و برای انتقال قدرت نیز از گیربکس شش سرعته اتوماتیک استفاده می‌کند. وزن نسبتا سبک هیوندای سوناتا YF که حدود 1400 کیلوگرم است، سبب شده تا این سدان سایز متوسط کره‌ای بتواند در 10 ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد. علاوه برآن پیشرانه هیوندای سوناتا YF از سیستم تزریق غیرمستقیم سوخت یا MPi بهره می‌برد و به همین دلیل در مقابل سوخت کم‌کیفیت آسیب‌پذیری کمتری دارد.

پژو 2008 مدل 1397

2008

کراس‌اوور مشهور فرانسوی که در کشورمان با حواشی زیادی عرضه شد، یکی دیگر از خودروهایی است که مشخصات فنی رضایت‌بخشی دارند و مشتریان با بودجه‌ای در حدود 700 میلیون تومان، قادر به خرید نسخه‌های کارکرده ساخت سال 1397 آن هستند.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

شتاب و عملکرد فنی مطلوب همواره به عنوان یکی از مزایا پژو 2008 مطرح شده و در بازار کشورمان که از خودروهای کند انباشته شده، این مزیت بیشتر از همیشه دیده می‌شود. پیشرانه 1.6 لیتری توربوشارژر قلب تپنده پژو 2008 است که حداکثر 163 اسب‌بخار قدرت و 240 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. گیربکس شش سرعته اتوماتیک نیز به بهترین نحو وظیفه خود را اجرا می‌کند تا پژو 2008 بتواند در حدود 8.5 ثانیه، از سرعت صفر به صد کیلومتر بر ساعت برسد.

پیشرانه قدرتمند، سواری راحت و مصرف سوخت اقتصادی از مزایای پژو 2008 هستند که این خودرو را به یکی از بهترین انتخاب‌ها در بازه قیمتی 700 میلیون تومان تبدیل کرده‌اند، با این حال اگر در زمینه نگهداری از خودرو چندان منظم و دقیق نیستید، پژو 2008 به دلیل پیشرانه توربوشارژر و حساس خود انتخاب مطلوبی برای شما نخواهد بود.

کیا سراتو YD مدل 2014

سراتو

سدان‌های کیا از گذشته‌های دور تاکنون در کشورمان محبوب بوده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به ریو، پراید و سراتو اشاره کرد. تاکنون سه نسل از کیا سراتو در بازار کشورمان حضور یافته که نسل سوم این خودرو با نام کیا سراتو YD، از مشخصات فنی قابل قبولی در مقایسه با دیگر رقبایش بهره‌ می‌برد و در عین حال با قیمتی کمتر قابل خریداری است.

در حالی که اکثر سدان‌های کوچک کره‌ای و ژاپنی از پیشرانه‌های 1.8 لیتری استفاده می‌کنند، کیا سراتو YD به موتور دولیتری با توان و گشتاور بیشتر مجهز است که حداکثر 159 اسب‌بخار قدرت و 194 نیوتن‌متر گشتاور را در اختیار راننده قرار می‌دهد. جعبه دنده مورد استفاده در کیا سراتو YD نیز از نوع شش سرعته اتوماتیک است که عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد و این سدان کوچک کره‌ای را قادر می‌سازد در 10.5 ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد.

کیا سراتو YD مثالی بارز از خودرویی باارزش، کم‌دردسر و قابل قبول از نظر فنی است که کمتر نقطه ضعفی را می‌توان در آن یافت. نسخه‌های کارکرده کیا سراتو YD با مدل 2014 هم‌اکنون با بودجه‌ای در حدود 700 میلیون تومان قابل خریداری هستند و به نسبت نسخه‌های صفر کیلومتر مونتاژی سایپا از کیفیت، دوام و ارزش بیشتری برخوردار هستند.

هوندا سیویک مدل 2013

هوندا سیویک

با وجود موفقیت‌های بزرگ هوندا در بازار جهانی، این برند در کشورمان حضور موفقی را تجربه نکرد و خودروهای هوندا تنها در بازه زمانی کوتاهی به بازار کشورمان عرضه شدند. با این حال عملکرد ضعیف عرضه کننده چیزی از ارزش‌های خودرویی همچون هوندا سیویک کم نمی‌کند! چرا که این سدان سایز کوچک ژاپنی یکی از بهترین خودروها از نظر پیشرانه و مشخصات فنی با بودجه 700 میلیون تومانی محسوب می‌شود.

هوندا سیویک همانند بسیاری دیگر از سدان‌های کوچک آسیایی به پیشرانه 1.8 لیتری تنفس طبیعی مجهز است اما این موتور کوچک قدرت قابل توجهی را تولید می‌کند. 139 اسب‌بخار قدرت و 173 نیوتن‌متر گشتاور اعداد خروجی پیشرانه هوندا سیویک هستند که در ترکیب با جعبه دنده 5 سرعته اتوماتیک، این سدان کوچک را قادر می‌سازند در 10.5 ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد و از این نظر تفاوت چندانی با کیا سراتو دو لیتری نداشته باشد.

استهلاک اندک و دوام بالا از جمله مزایا هوندا سیویک هستند که در خصوص اکثر خودروهای ژاپنی صدق می‌کنند و از این نظر نگرانی چندانی برای خریدار وجود ندارد. با این حال انجام خدمات پس از فروش هوندا سیویک در کشورمان به راحتی امکان پذیر نیست و تنها افرادی که مایل هستند نزد دیگران خاص جلوه کنند، اقدام به خرید هوندا سیویک خواهند کرد.

جمع‌بندی، خداحافظی با روزهای روشن!

در مقاله بهترین خودروها از نظر پیشرانه و مشخصات فنی با بودجه 700 میلیون تومانی به بررسی بهترین خودروها از نظر پیشرانه و مشخصات فنی با بودجه 700 میلیون تومانی پرداختیم، خودروهایی که یادآور روزهای روشن بازار خودرو کشورمان هستند و مدت‌ها از عرضه اولیه آن‌ها می‌گذرد. برخی از این خودروها همچون سوزوکی گرند ویتارا و پژو 2008 در بازه کوتاهی توسط خودروسازان داخلی مونتاژ شدند و باقی خودروها نیز در همان زمان به صورت وارداتی در بازار حضور یافتند. متاسفانه چند سالی است که به واسطه تحریم‌های اقتصادی خودروسازان جهانی بازار ایران را ترک گفته‌اند و دولت نیز به دلیل صرفه جویی ارزی، واردات خودرو را متوقف کرده است.
با این حال حتی در صورت آزاد شدن واردات خودرو و آغاز مجدد همکاری خودروسازان ایرانی با برندهای بین‌المللی، در کوتاه مدت شاهد بهبود شرایط بازار خودرو و افزایش تنوع آن نخواهیم بود و تا مدت‌ها مشتریان باید با خودروهای قدیمی روزگار خود را سپری کنند.

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
شهاب
1400-02-09 10:22

سلام
سوزوکی ویتانا رو فراموش کردید ظاهرا…