به گزارش اخبار خودرو همراه مکانیک شاید کمتر کسی فکر میکرد روزی برسد که صنعت خودروسازی در دنیا به دلیلی به جز جنگ از پا بیافتد و کارخانههای اوتومبیل سازی و صنایع وابسته به آن یکی پس از دیگری خبر از تعطیلی خود بدهند. اما این اتفاق با شیوع ویروس همهگیر کرونا در سراسر جهان رخ داد و کمتر کسب و کاری از گزند آن به دور ماند. اما اغراق نیست اگر بگوییم صنعت خودرو از این اتفاق بیشترین آسیب را دید. میدانیم که همهگیر شدن کرونا از چین و شهر ووهان آغاز شد و به سرعت به کشورهای دیگر منقل گردید. اما نکته حائز اهمیت آن است که اکثر خودروسازان قدرتمند، کارخانههای تامین قطعات و بعضا تولید خود را به دلایل مختفی از جمله ارزان بودن نیروی کار در این کشور بنا کرده بوند و با شیبوع کرونا، این کارخانهها نخستین مراکزی بودند که به تعطیلی کشیده شدند. در پی این حوادث، کارخانههای متعددی که وابسته به صنعت خودرو بوند در کشورهای همسایه چین مانند کره جنوبی و ژاپن نیز تعطیل شدند و موج توقف خط تولیدها کمکم به اروپا رسید.
در این شرایط پیچیده و سخت کرونا در کشور خودروی خودت رو بدون مراجعه و با چند کلیک در صفحه فروش خودرو همراه مکانیک بفروش |
قیمت خودرو خارجی خودت رو خیلی راحت در هر شرایطی با ابزار قیمت همراه مکانیک بدست بیار |
سیاستگذاران اقتصادی عموما بر این باور بودند که با کنترل این بیماری در چین رفته رفته همه چیز به حالت عادی باز میگردد و نهایتا سال میلادی را با کاهش سود اندکی مواجه خواهند بود. اما سرعت شیوع کرونا و باز شدن پای آن به اروپا و آمریکا راهی جز اعمال قرنطینه سراسری پیش وی رهبران کشورهای صنعتی نگذاشت تا خودروسازان مطرح نیز کاهش محسوسی در تولید خود داشته باشند. پس از لغو نمایشگاه سالانه خودرو در ژنو، حالا خبرهای رسمی حکایت از کاهش چشمگیر تولید خودرو در اروپا و آمریکا دارد. به گزارش مجله همراه مکانیک، بر اساس بررسی که شرکت تحقیقاتی آی اچ اس مارکیت انجام داده، در پی شیوع ویروس کرونا تنها در اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین، تولید خودرو 1.4 میلیون دستگاه کاهش داشته است. گزارش منتشر شده این موسسه نشان میدهد که به شکل متوسط به ازای هر 13 روز تعطیلی کارخانهها در اروپا، تولید در این منطقه بیش از 880 هزار واحد کاهش مییابد. در آمریکای شمالی نیز تعطیلی 6 روز کاری کارخانهها تولید را 478 هزار واحد پایین میآورد. به جمع این اعداد کارخانههای خودروسازی برزیل و آرژانتین را نیز اضافه کنید که در صورت بسته ماندن 8 تا 15 روز، چیزی معادل 80 هزار واحد از تولیدشان کاسته میشود. باید منتظر ماند و دید این سراشیبی اقتصادی چه زمانی پایان مییابد و نقطه پایان کابوس سال 2020 کجا خواهد بود.
مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید: