مقایسه کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا

فهرست مطالب


مقایسه کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا موضوع مقاله پیش‌رو است که قصد داریم شما مخاطبین گرامی را با مشخصات فنی، امکانات رفاهی، تجهیزات ایمنی و تمامی جزئیات آن‌ها مطلع کنیم؛ در ادامه با مجله همراه مکانیک همراه باشید.
 

کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا دو خودرو جذاب و جوان‌پسند در بازار کشورمان هستند که هرکدام از آن‌ها طرفداران بسیاری را برای خود دارند. در ادامه این مطلب قصد داریم به مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا بپردازیم با ما همراه باشید.

اگر قصد فروش خودروی خودت رو داری، اونم تو سریع‌ترین زمان ممکن، کافیه اینجا کلیک کنید 

تا در طرح فروش سفارشی همراه مکانیک بدون پرداخت هیچ وجهی بعنوان پورسانت خودروت رو بفروشی

معرفی کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا

مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا
معرفی کیا سراتو 2016

در ابتدای مقاله مقایسه کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا به معرفی این دو خودرو می‌پردازیم. کیا سراتو از سال 2003 میلادی به‌عنوان یک سدان جمع‌وجور شهری در سبد محصولات شرکت کره‌ای کیا موتورز قرارگرفت و تاکنون چهار نسل از آن وارد بازارهای بین‌المللی شده‌است. کیا سراتو 2016 که در این مقاله به آن می‌پردازیم از نسل سوم خانواده سراتو موسوم به YD بوده و به‌واسطه حضور شرکت اطلس خودرو (نماینده رسمی کیاموتورز) در ایران، در قالب مدل‌های 2014 تا 2016 به بازار کشورمان راه‌یافته است. نسخه فیس‌لیفت سراتو YD نیز با مدل‌های 2018-2017 در ایران موجود است.

با یک کلیک استعلام خلافی خودرو را بدون دغدغه از اینجا بگیرید

مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا
آلفارومئو جولیتا

آلفارومئو جولیتا به‌عنوان یک هاچبک اسپرت و درعین‌حال خانوادگی، نخستین بار در نمایشگاه خودرو ژنو 2010 به‌ نمایش درآمد و تاکنون به‌غیراز چند فیس‌لیفت نسبتا جزئی (در سال‌های 2014 و 2016)، تحولات چندانی را در این خودرو شاهد نبوده‌ایم. در اواخر سال 2011 شایعات معتبری مبنی بر واردات این خودرو در بازار کشورمان به گوش رسید؛ در سال 2012 شایعات مذکور به حقیقت پیوست و آلفارومئو جولیتا توسط شرکت آلفاموتور از مبادی گمرکی ایران عبور کرد و پلاک‌ملی بر روی آن نصب شد.

در سال 2014 نیز نسخه به‌روزرسانی‌شده آلفارومئو جولیتا هم‌زمان با بازارهای جهانی در کشورمان نیز عرضه شد که از تفاوت چندانی نسبت‌به نسخه پیشین برخوردار نبود. برای اطلاعات از تفاوت‌ها و قابلیت‌های این دو خودرو، لطفا تا انتهای مطلب مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا با ما همراه باشید.

مقایسه کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا از نظر طراحی

مقایسه طراحی کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا
طراحی کیا سراتو 2016

مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا را با بررسی طراحی این دو خودرو ادامه می‌دهیم. کیا سراتو 2016 نسبت‌به گذشته تغییرات فراوانی را تجربه کرده‌است، به‌نحوی‌که نمای‌ ظاهری آن بسیار زیبا‌تر و مدرن‌تر از گذشته به‌نظر می‌رسد. بااین‌وجود نمای ظاهری این خودرو به‌ویژه در بخش جلویی چندان عامه‌پسند نبوده و بسیاری از مشتریان ترجیح می‌دهند به‌جای خرید کیا سراتو 2016، به‌سراغ سایر خودروهای موجود در این رنج قیمتی بروند.

در سوی دیگر میدان، روح طراحی دلربای ایتالیایی در کالبد آلفارومئو جولیتا دمیده شده‌است و باوجود آن‌که حدود 11 سال از زمان طراحی اولیه این خودرو سپری می‌شود، هنوز هم جولیتا زیبا و دلپسند جلوه‌ می‌کند. جلوپنجره سه‌گوش آلفارومئو مزین به نوارهای کرومی و لوگوی شرکت‌سازنده و حجم‌پردازی‌های مناسب بدنه، ظاهر این لژیونر ایتالیایی را به یکی از زیباترین هاچبک‌های بازار تبدیل کرده‌است.

مقایسه طراحی ظاهری کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا
طراحی آلفارومئو جولیتا

طراحی چشم‌نواز آلفارومئو جولیتا در مقایسه با کیا سراتو 2016 در داخل کابین آن به اوج می‌رسد. اگر شکی نسبت‌به برتری طراحی آلفارومئو جولیتا نسبت‌به کیا سراتو ۲۰۱۶ در دل کسی وجود داشته باشد، با حضور در کابین جولیتا به‌طورکامل ازبین‌ می‌رود. آلفارومئو جولیتا از فضای داخلی با طراحی اسپرت و جذابی بهره‌ می‌برد که بسیار زیباتر از طراحی نسبتا ساده کابین کیا سراتو به‌نظر می‌رسد؛ البته کابین جولیتا اندکی کوچک‌تر از سراتو 2016 بوده و فضای نسبتا کمتری را در اختیار سرنشینان، به‌ویژه در ردیف عقب قرار‌ می‌دهد.

بررسی جولیتا و کیا سراتو از نظر مشخصات فنی

این بخش از مقاله مقایسه کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا اختصاص دارد به جنگ این دو خودرو در بخش قدرت فنی؛ کیا سراتو 2016 از یک پیشرانه تنفس طبیعی به حجم 2 لیتر برخوردار است که توان تولید 152 اسب بخار قدرت در 6000 دور در‌ دقیقه و 192 نیوتن‌متر گشتاور در 4000 دور در دقیقه را دارد. نیروی فنی این پیشرانه، از طریق یک گیربکس اتوماتیک 6 سرعته به‌سوی چرخ‌های جلو ارسال‌ می‌شود. بهره‌گیری از چنین مجموعه فنی باعث‌شده تا کیا سراتو 2016 طی مدت‌زمانی حدود 11 ثانیه از حالت سکون به ‌سرعت 100 کیلومتر برساعت دست‌یابد.

در سوی دیگر آلفارومئو جولیتا از یک پیشرانه 1.4 لیتری توربوشارژ مولتی‌ایر (فاقد میل‌سوپاپ هوا)، به قدرت 170 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه و گشتاور 250 نیوتن‌متر در 2500 دور در‌ دقیقه استفاده می‌کند که چالاکی فوق‌العاده‌ای را برای این هاچبک زیبا فراهم آورده‌است. شتاب 7.7 ثانیه‌ای جولیتا نشان می‌دهد که اگر به‌دنبال یک خودرو چابک با شاخصه‌های فنی اسپرت هستید، باید کیا سراتو 2016 را رها کرده و آلفارومئو جولیتا را در صدر اولویت‌های خود قرار دهید. با نگاهی به جدول زیر می‌توانید تفاوت‌های فنی این دو خودرو را مشاهده کنید:

مدل خودرو

آلفارومئو جولیتا

کیا سراتو 2016

پیشرانه

چهارسیلندر-توربوشارژ مولتی‌ایر

چهار سیلندر تنفس‌طبیعی

حجم موتور سی‌سی

1368

1997

حداکثر قدرت اسب بخار

170

152

حداکثر گشتاور نیوتن‌متر

250

192

گیربکس

6 سرعته‌ اتوماتیک ‌دوکلاچه

6 سرعته اتوماتیک

مصرف سوخت (ترکیبی)

6

7.2

شتاب صفر تا 100

7.7

11

حداکثر سرعت کیلومتر بر ساعت

218

210

 

مقایسه کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا از نظر آپشن و امکانات رفاهی

بررسی آپشن‌ها و امکانات کیا سراتو و آلفارومئو جولیتا
نمای داخلی کیا سراتو

همان‌طور که از کیا سراتو 2016 به‌عنوان یک سدان خانوادگی انتظار می‌رود، سطح امکانات رفاهی این خودرو کره‌ای نسبت‌به رقیب ایتالیایی اندکی برتری داشته و باید کیا سراتو 2016 را برنده این بخش بدانیم. برخی تجهیزات رفاهی کیا سراتو ۲۰۱۶ و آلفارومئو جولیتا را می‌توانید در جدول زیر مطالعه بفرمایید:

آپشن ها و امکانات آلفارومئو جولیتا
نمای داخلی آلفارومئو جولیتا

تجهیزات

آلفارومئو جولیتا

کیا سراتو 2016

چراغ

لامپ زنون، ارتفاع نور اتوماتیک، مه‌شکن جلو و عقب، دیلایت، چراغ چرخشی، چراغ شوی، بدرقه

چراغ‌های زنون، دیلایت، مه شکن جلو و عقب

سیستم‌های مولتی‌مدیا

Hi-Fi مجهز به تقویت‌کننده Bose و 8 بلندگو (سفارشی) – بلوتوث – قابلیت پخش CD و MP3 – قابلیت تنظیم سیستم صوتی از روی فرمان، پورت USB-AUX

قابلیت پخش CD – MP3 و رادیو، 6 بلندگو و پورت‌های USB, iPod

صفحه نمایش

دارای نمایشگر و

دوربین عقب به‌صورت سفارشی

نمایشگر 4.2 اینچی و دوربین عقب

رینگ‌ها

225/45R17

215/45R17

آینه

آینه وسط فتوکرومیک – آینه‌های بیرونی تاشونده برقی گرمکن‌دار فتوکرومیک

تنظیم برقی آینه‎ ها همراه با گرمکن

تهویه مطبوع

کنترل اتوماتیک دوگانه و دریچه تهویه عقب

تهویه مطبوع دوگانه اتوماتیک

صندلی

صندلی با روکش چرمی، گرمکن و تنظیم برقی صندلی جلو، مموری (سفارشی)، عقب تاشونده

صندلی راننده با تنظیم 10 جهته، گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، روکش چرم

 

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا از نظر ایمنی

کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا موفق به کسب امتیازات ایمنی قابل‌توجهی در تست‌های به‌عمل‌آمده از سوی موسسات ایمنی معتبر شد‌ه‌اند. کیا سراتو ۲۰۱۶ پنج ستاره ایمنی از موسسه NHTSA به‌دست آورده و آلفارومئو جولیتا نیز در سال 2010 تمامی 5 ستاره ایمنی موسسه یورو انکپ را به خود اختصاص داده‌است؛ بنابراین در مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا ازنظر ایمنی می‌توان سطح امنیت هر دو خودرو را تقریبا در یک حدواندازه قلمداد کرد.

تجهیزات

آلفارومئو جولیتا

کیا سراتو 2016

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

قفل مرکزی، ریموت کنترل، ایموبلایزر، دزدگیر اورجینال

قفل مرکزی، ریموت کنترل، ورود بدون کلید، ایموبلایزر

کیسه هوا

مجهز به 6 کیسه هوا، راننده، سرنشین، جانبی، پرده‌ای

مجهز به 6 کیسه هوا، راننده، سرنشین، جانبی، پرده‌ای

سیستم ترمز

ترمزهای دیسکی مجهز به ABS-EBD- EBA، کنترل ترمزها در پیچ (CBC) – کالیپر ترمز مسابقه‌ای (سفارشی)

ترمزهای دیسکی مجهز به ABS-EBD

تجربه رانندگی

رانندگی با کیا سراتو
رانندگی با کیا سراتو

در این بخش از مقاله مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا به جدال این دو خودرو در بخش رانندگی می‌پردازیم؛ کیا سراتو 2016 در مقایسه با آلفارومئو جولیتا از تعلیق نسبتا نرم‌تری برخوردار است و همین امر آرامش سواری بیشتری را در اختیار سرنشینان آن قرار می‌دهد، اما از سوی دیگر هندلینگ آلفارومئو جولیتا نسبت‌به کیا سراتو ۲۰۱۶ در سطح بسیار بالاتری قرار دارد و هیجان رانندگی آن قابل‌ مقایسه با کیا سراتو ۲۰۱۶ نیست. وجود سه حالت رانندگی در آلفا اجازه‌ می‌دهد تا دقت پاسخگویی پیشرانه نسبت‌به اعمال فشار بر پدال گاز تغییر‌ کرده و لذت رانندگی با این خودرو متغیر شود؛ لگ نسبتا جزئی موجود در توربوشارژر جولیتا نیز چندان آزاردهنده نیست.

رانندگی با آلفارومئو جولیتا
رانندگی با آلفارومئو جولیتا

در سوی دیگر کیا سراتو 2016 از هماهنگی مناسب پیشرانه و جعبه‌دنده برخوردار است و می‌تواند آرامش خاطر اغلب مشتریان را فراهم سازد. حضور پدال شیفتر پشت فرمان، لذت رانندگی با سراتو را در حالت تیپ‌ترونیک افزایش می‌دهد، اما به‌واسطه چالاکی بیشتر آلفارومئو جولیتا، وجود چنین آپشنی در این هاچبک ایتالیایی هیجان رانندگی را دوچندان می‌کند.

شرایط بازار

شرایط بازار آلفارومئو جولیتا
شرایط بازار آلفارومئو جولیتا

با توجه به حضور کمرنگ و محدودتر برند آلفارومئو در مقایسه با یورش همه‌جانبه محصولات کیاموتورز به بازار کشورمان، قطعا کیا سراتو ۲۰۱۶ مشتریان بیشتری را در ایران به‌سوی خود جذب‌ کرده‌ است. باتوجه‌ به ماهیت کیا سراتو 2016 به‌عنوان سدانی جمع‌وجور و خانوادگی، مشتریان ایرانی عمدتا ترجیح می‌دهند تا با انتخاب این خودرو، هم از سواری مناسب یک اتومبیل نسبتا مدرن و خوش‌چهره بهره ببرند و هم دغدغه و نگرانی از بابت تامین قطعات فنی و هزینه تعمیرات آن نداشته باشند!

شرایز بازار کیا سراتو 2016
شرایز بازار کیا سراتو 2016

درنتیجه آلفارومئو جولیتا گرچه یک هاچبک دوست‌داشتنی و دلربا محسوب می‌شود، اما در حال‌وروز فعلی بازار ایران بسیاری از مشتریان به‌دلیل پیچیدگی‌های فنی پیشرانه و عدم‌اطمینان از وجود خدمات پس از فروش گسترده این خودرو، عطای آن را به لقایش بخشیده‌اند؛ البته در این میان جوانانی که کیفیت رانندگی و المان‌های اسپرت خودرو برای آن‌ها در درجه اول اهمیت قرار دارد، کاری به این حرف‌ها ندارند و در‌صورت برخورداری از تمکن‌مالی، خرید آلفارومئو جولیتا را نسبت‌به کیا سراتو ۲۰۱۶ در اولویت خود قرار می‌دهند.

جمع‌بندی مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا

در پایان مقاله مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا باید اظهار کرد که آلفارومئو جولیتا به‌دلیل برخورداری از توانایی فنی فوق‌العاده، شاخصه‌های رانندگی مهیج، ظاهر دل‌چسب و فضای داخلی چشم‌نواز درصورت برخورداری از خدمات پس از فروش مناسب و وفور قطعات یدکی می‌توانست برنده این رقابت باشد، اما باتوجه‌ به شرایط بازار ایران و وضعیت نابسامان خودروهای ایتالیایی در کشورمان، به‌ناچار و باارفاق باید کیا سراتو را به‌دلیل برخورداری از کابین جادارتر، امکانات رفاهی نسبتا بیشتر، استهلاک کمتر، بازار دست‌دوم پررونق‌تر، گستردگی خدمات پس از فروش و عدم‌پیچیدگی فنی، خودرو برتر در این رقابت اعلام کرد. شکی نیست که اگر آلفارومئو جولیتا دارای خدمات پس از فروش هم‌سطح و یا نزدیک به کیا ‌سراتو 2016 بود، آنگاه کفه‌ ترازو کاملا به‌سمت این هاچبک جذاب ایتالیایی متمایل می‌شد. برای اطلاع از قیمت کیا سراتو  و خرید اقساطی خودرو کلیک کنید.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

مقایسه پژو 301 و کیا سراتو

کیا سراتو بخریم یا کیا اپتیما

با نسل های مختلف کیا سراتو آشنا شوید

بدفروش‌ترین‌‌‌‌‌‌‌‌ خودروهای بازار ایران

امن‌ترین هاچبک‌های پرطرفدار بازار را بیشتر بشناسید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها