کم‌استهلاک‌ترین خودروهای بازه 750-800 میلیونی

فهرست مطالب


آن‌چه در این نوشتار خواهید خواند، بررسی کم‌استهلاک‌ترین خودروهای بازه 750-800 میلیونی بازار ایران در شرایط فعلی است. هنگام معرفی و بررسی خودروهای کم‌استهلاک، همواره مفاهیمی همچون پیشرانه‌های کوچک یا گیربکس CVT در ذهن ما تداعی می‌شوند.

با این حال در بین کم‌استهلاک‌ترین خودروهای بازه 750-800 میلیونی گزینه‌هایی را می‌توان یافت که در کنار استهلاک‌ اندک، لذت رانندگی قابل قبولی را نیز ارائه می‌دهند. اگر قصد خرید خودرویی در این بازه قیمتی را دارید یا به دنبال شناخت کم‌دردسرترین خودروهای بازار هستید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

مزدا ۳ مدل ۱۳۹۷

مزدا 3

تولید طولانی مدت سدان محبوب ژاپنی یعنی مزدا 3 در گروه بهمن سبب شده تا امروز گزینه‌های مختلفی از این خودرو در بازار موجود باشند. مزدا 3 به خوبی نمایان‌گر یک سدان اسپرت ژاپنی است و قابلیت‌هایی همچون استهلاک اندک، شتاب و کشش قابل قبول و لذت رانندگی را به صورت همزمان در اختیار مالک خود قرار می‌دهد.

[hm_sell_form_inline]

نسل دوم مزدا 3 در چهار تیپ توسط گروه بهمن به تولید رسید که با بودجه‌ای در حدود 750 الی 800 میلیون تومان، نسخه‌های کارکرده تیپ 4 آن با مدل 1397 در اختیار شما خواهند بود. با وجودی که مزدا 3 را خودرویی کم‌استهلاک قلمداد می‌کنیم، باید در انجام تعمیرات و سرویس‌های دوره‌ای این خودرو نهایت دقت را به خرج دهید و درواقع مالک این سدان ژاپنی باید اتومبیل خود را مرتبا مورد بررسی و بازبینی قرار دهد.

هیوندای النترا ۱.۸ مدل ۲۰۱۶

النترا

رقیب نزدیک مزدا 3 در بازار جهانی و یکی از سدان‌های کوچک پرفروش یعنی هیوندای النترا نیز دیگر خودرو کم‌استهلاک این بازه است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. نسل پنجم هیوندای النترا که با کد اتاق MD‌ شناخته می‌شود، در فاصله سال‌های 2013 تا 2016 به بازار کشورمان عرضه شد و اکنون با بودجه‌ای در حدود 800 میلیون تومان، قادر به خریداری نسخه‌های فیس لیفت این نسل با مدل 2016 هستید.

هیوندای الانترا بهترین، زیباترین یا حتی سریع‌ترین سدان کوچک بازار نیست اما در زمینه استهلاک اندک می‌تواند رقبای خود را به دردسر بیندازد. ترکیب پیشرانه 1.8 لیتری و گیربکس شش سرعته اتوماتیک به همراه انبوه آپشن‌های ایمنی و رفاهی، از هیوندای الانترا خودرویی مورد اعتماد ساخته‌اند. نسل پنجم هیوندای الانترا انتخابی ایده‌آل برای افرادی است که به دنبال خرید خودرویی وارداتی با هزینه معقول می‌گردند و قصد دارند برای مدتی طولانی این اتومبیل را در تملک خود داشته باشند.

میتسوبیشی ASX مدل 2015

asx

این روزها کراس‌اوورها بازار خودرو جهان را به تسلط خود درآورده‌اند و از این رو کاملا طبیعی است که برخی مشتریان ایرانی، این سگمنت خودرویی را برای خرید انتخاب کنند. همان‌طور که انتظار می‌رود، کراس‌اوورهای ژاپنی کم‌استهلاک‌ترین و کم‌دردسرترین محصولات در هر بازه قیمتی هستند که می‌توانید با خاطری آسوده نسبت به خرید آن‌ها اقدام کنید.

اگر به دنبال خرید خودرویی‌ کم‌استهلاک در سگمنت کراس‌اوور هستید، میتسوبیشی ASX یکی از بهترین گزینه‌ها در بازه قیمتی 750 الی 800 میلیون تومان است. این خودرو در کنار چهره زیبا و امکانات مطلوب، قوای فنی قابل قبولی را نیز در خود جای داده است و نسبت به رقبایش با قیمت کمتری قابل خریداری خواهد بود.

کیا سراتو ۲۰۱۶

cerato

یکی دیگر از سدان‌های سایز کوچک وارداتی بازار، کیا سراتو است که نسل سوم آن به صورت همزمان با نسل پنجم هیوندای الانترا در کشورمان حضور یافت. نسخه‌های کارکرده این خودرو نیز در لیست کم‌استهلاک‌ترین خودروهای بازه 750-800 میلیونی قرار می‌گیرند و یکی از گزینه‌های خرید این محدوده را تشکیل می‌دهند.

کیا سراتو خودرویی مناسب برای افرادی است که به دنبال اتومبیلی جذاب‌تر از الانترا هستند و در عین حال تمایل ندارند مالک خودرویی پیچیده و دردسرساز باشند. کیا سراتو در مقایسه با برادر خود یعنی الانترا از پیشرانه قوی‌تری برخوردار است و چهره جذاب‌تری دارد. واردات گسترده کیا سراتو در طول دهه گذشته به همراه مونتاژ نسل دوم در سایپا نیز سبب شده تا کمبودی از نظر دسترسی به تجهیزات و قطعات یدکی سراتو مالکان این خودرو را تهدید نکند.

میتسوبیشی لنسر ۱.۸ مدل ۲۰۱۸

لنسر

میتسوبیشی لنسر از سال‌ها پیش تاکنون، خودرویی محبوب و دوست‌داشتنی در کشورمان بوده است. نسل جدید این خودرو طی دهه 1390 خورشیدی به بازار کشورمان راه یافت و وارد رقابت با تویوتا کرولا، مزدا 3، هیوندای الانترا و کیا سراتو شد. لنسر هم‌اکنون یکی از کم‌استهلاک‌ترین گزینه‌های پیش‌روی مشتریان را تشکیل می‌دهد.

ترکیب پیشرانه 1.8 لیتری با گیربکس CVT به همراه کیفیت مثال زدنی خودروهای ژاپنی، از میتسوبیشی لنسر یک برنده تمام عیار می‌سازد. در کنار موارد گفته شده، هندلینگ و فرمان‌پذیری لنسر نسبت به سایر سدان‌های کره‌ای و ژاپنی هم‌رده بهتر ارزیابی می‌شود و چهره جذاب این خودرو نیز در تصمیم‌گیری خرید مشتریان تاثیر به سزایی خواهد داشت.

نیسان جوک اسکای پک 2017

جوک

آخرین خودرو مورد بررسی در لیست کم‌استهلاک‌ترین خودروهای بازه 750-800 میلیونی، کراس‌اوور پرحاشیه و پرفروش نیسان یعنی جوک است. نیسان جوک در دو تیپ اسکای پک و پلاتینیوم وارد بازار کشورمان شده است که با بودجه‌ای در حدود 800 میلیون تومان، نسخه‌های اسکای پک این خودرو برای شما قابل خریداری خواهند بود.

با وجود چهره متفاوت و بحث‌‌برانگیز نیسان جوک، زیر کاپوت این خودرو همان ترکیبی قرار دارد که از یک کراس‌اوور ژاپنی بادوام انتظار داریم. پیشرانه چهار سیلندر 1.6 لیتری تنفس طبیعی به همراه گیربکس CVT X-TRONIC نوید‌بخش خودرویی کم‌استهلاک و کم‌دردسر برای مالک هستند، در حالی‌که جعبه دنده این خودرو اندکی هیجان و تنوع را نیز به رانندگی تزریق می‌کند. نیسان جوک خودرویی مناسب برای افرادی است که به دنبال کراس‌اووری کم‌استهلاک می‌گردند و در عین حال به مدرن بودن نیز اهمیت می‌دهند.

نتیجه‌گیری، ژاپنی‌های بادوام، کره‌ای‌های کم‌دردسر

تمامی خودروهایی که در این متن به آن‌ها اشاره شد، با مبدا برند کره‌ و ژاپن به بازار کشورمان عرضه شده‌اند و به عنوان محصولاتی کم‌دردسر شناخته می‌شوند. چنین رویه‌ای به ذات خودروهای کره‌ای و ژاپنی باز‌میگردد و مسیری که صنعت خودروسازی این دو کشور در پیش گرفته‌اند را شرح می‌دهد.

در سوی دیگر صنعت خودروسازی کره راه خود را با تولید محصولاتی جذاب، کم‌دردسر و خوش‌قیمت به بازار جهانی گشوده است. خودروهایی همچون هیوندای الانترا و کیا سراتو، ستاره فروش بازار جهانی طی دو دهه اخیر بوده‌اند و البته در کشورمان نیز به محبوبیت فوق‌العاده‌ای دست پیدا کرده‌اند. امروزه نیز خودروهای کره‌ای و ژاپنی گزینه خرید اکثر مشتریان را در بازار کشورمان تشکیل می‌دهند که این مساله از موفقیت خودروسازان این دو کشور آسیایی در جلب نظر مشتریان حکایت دارد.

کارشناسان و مشاوران همراه مکانیک برای رقم زدن بهترین تجربه خرید یا فروش خودرو همراه شما خواهند بود. اگر قصد خرید یا فروش خودرو در هر بازه قیمتی را دارید، مجموعه همراه مکانیک این کار را برای شما در کوتاه‌ترین زمان و به بهترین نحو انجام خواهد داد. کافی است فقط با همراه مکانیک تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها