خرید و فروش خودرو وکالتی ممنوع شد

فهرست مطالب

به گزارش مجله خودرو همراه مکانیک  رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی اعلام کرد: خرید و فروش خودروهای وکالتی ممنوع است و مردم با خرید و فروش خودرو به صورت وکالتی خودشان را گرفتار می کنند.

سردار سیدکمال هادیان فر افزود: در سامانه مرتبط به خرید و فروش خودرو، نام صاحب خودرویی که برای ما محرز شده مورد تایید است و تنها همین فرد را می شناسیم.

وی ادامه داد: وقتی خودرویی وکالتی فروخته می شود در واقع این اجازه را می دهد تا پلاک خودرو در اختیار خریدار قرار گیرد در حالی که حق توکیل را نمی بندد.

وکالت در توکیل به معنی است که شخصی که در اجرای امری از سوی موکل وکالت دارد این نمایندگی و نیابت را به شخص دیگری واگذار کند.

سردار هادیان فر اضافه کرد: اخیرا در مرکز ۱۹۷ نیروی انتظامی فردی مراجعه کرده بود که خودرویی را از فردی خریداری کرده بود که در کار قاچاق بوده و مجرم به شمار می آمد.

وی ادامه داد: خریدار خودرو بعد از خرید خودرو متوجه شد که بیش از ۲۶ میلیون تومان برایش جریمه آمده است و علاوه بر این، سه شکایت دیگر از مالک اصلی این خودرو شده بود، اما خریدار گرفتار شده و هر چه بگوید گه نقشی در این زمینه نداشته، قانون نمی پذیرد.

رئیس پلیس راهور تاکید کرد: به شهروندان توصیه می شود به هیچ عنوان به صورت وکالتی خودرویی را خرید و فروش نکنند چرا که شرایط نقل و انتقال خودرو به گونه ای ساماندهی شده که سریعا انجام می شود.

هادیان فر افزود: طی بازدیدی که از مراکز شماره گذاری داشته ام، در مدت ۵۰ دقیقه، خودرو به خریدار منتقل می شود و هیچ ضرورتی وجود ندارد که هزینه وکالت یا هزینه اضافه پرداخت شود و به راحتی نقل و انتقال خودرو انجام شده و در روند قانونی قرار گرفته است.

منبع:ایرنا

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید:

همه چیز در مورد کروکی تصدف خودرو و نحوه اعتراض به آن

جرم کاهش کیلومتر خودرو و نحوه برملا سازی آن
وکالت خرید و فروش خودرو 

مراحل حقوقی خرید و فروش خودرو

راهنمای حقوقی خرید خودروی دست دوم 

12 نکته حقوقی مهم در خرید خودرو دست دوم

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
شادی
1398-06-26 20:30

کی گفته ممنوع شده، عملا این کار انجام میشه، بعدشم کجا آخه راحته انتقال مالکیت عملا یک روز وقت آدم گرفته میشه، باید به دفتردار بگی حق توکیل به دیگران رو سلب کنه از طرف و این موضوع رو قید کنه وگرنه مشکلی پیش نمیاد، به جای ممنوع کردن داخل خود مرکز تعویض پلاک باجه هایی قرار بدن ک خریدار و فروشنده تو همون مرکز قضیه سندمالیکت رو فیصله بدن. این همه جرم و جنایت هم پیش نمیاد. این قضیه رو پلیس و قوه قضائیه باید بین خودشون حل کنن